Global trac – smart belysningsskena

Ett av Europas mest använda system för butiker är Global trac. Med Global trac kan du få det ljus du behöver i din butik. Det är helt enkelt belysningsskenor, som gör att det är superenkelt att flytta på dina armaturer, från en plats till en annan vid behov. Med dessa smarta skenor går det att kombinera armaturer från olika fabrikat. Skenorna finns i tre färger:

  • Grå
  • Svart
  • Vit

Du kan montera dessa skenor infällda i undertaket så väl som du kan ha dem utanpåliggande. Du som vill satsa på att köpa sådana här skenor, du kan hitta dem hos MPbolagen.

Använd dig av Global trac

Med Global trac skenor kan du ha belysning i din butik på det sätt du önskar. Det går att kapa dessa skenor med. Då är det bara att böja ut ledarna efteråt. Det finns även smarta tillbehör för dessa skenor, som till exempel en dimmerfunktion. Det finns även smarta fästen för tak och vägg samt montagetillbehör.

Hos MPbolagen hittar du inte bara dessa belysningsskenor, utan de har en hel del bra produkter i sitt sortiment.

Smarta produkter

MP bolagen tillverkar och säljer kabelförläggningsmateriel till elbranschen. Hos dem kan du hitta en mängd bra produkter så som kabelstegar, rännor och armaturskenor, golvboxar, belysningsskenor, kabelhållare och mycket mer. Företagets allra första produkt tillverkades redan 1953. Den följdes av profiler till elcentraler och armaturskenor. Idag har företaget kompletta system för kabelförläggning. Så är det så att du har behov av något för din verksamhet, som då till exempel en belysningsskena eller annat, besök då deras hemsida.